Algemeen

Ben je een beginner in raamstickerverven en stuit je tegen een probleem aan? Neem dan een kijkje bij de veel gestelde vragen met antwoorden. Kom je er nog steeds niet uit? Dan kun je altijd een berichtje sturen!

Hoe kan ik betalen?
Met iDEAL, Paypal, Bankcontact of creditcard.

Hoeveel zijn de verzendkosten?
Printables niet van toepassing.
Andere producten worden per brievenbus-  of pakketpost verstuurd (inclusief track en trace) voor €5,95 (excl. btw) in NL en €7,95 naar DE/BE. Dit zijn de kosten voor de verzending, verwerking en het verzendmateriaal. Je kunt in de winkelwagen zien hoeveel het is.

Wat is de levertijd?
Zodra de betaling is afgerond:
Printables je krijgt meteen een email met download links in je inbox.
Andere producten Voor 14.00 besteld, worden binnen 2-3 werkdagen verzonden.

Ik krijg geen order bevestiging en/of download email, waarom?
Controleer dan de spam map en als daar ook niks in zit, stuur dan een berichtje.

Ik ben niet tevreden met mijn aankoop, kan ik mijn geld terug krijgen?
De raamstickerverf ontwerpen zijn digitaal en ik niet kan controleren of je het gebruikt hebt of niet, is dat helaas niet mogelijk. Bij de rest van de producten is het een ander verhaal, stuur me een berichtje waarom je het product wil retourneren en dan zal ik proberen je probleem op te lossen. Als dat niet lukt, kun je het natuurlijk terugsturen en krijg je je geld terug. Verzendkosten zijn dan voor je eigen rekening.

Staat je antwoord niet tussen de veel gestelde vragen? Stuur dan een berichtje en dan zal ik zsm reageren.

Downloads

Hoe download ik de raamstickerverf ontwerpen?
Je krijgt een email met links. Klik hier op en de download begint automatisch. De bestanden zijn ingepakt, een ZIP, dubbelklik op het bestand en je computer pakt het ‘vanzelf uit’, je hebt de PDF’s nodig om te printen.

Ik kan het bestand niet openen?!?
Om PDF’s te openen heb je Acrobat Reader nodig, deze kun je hier gratis downloaden.

Ik krijg de melding dat ik niet meer kan downloaden, wat nu?
Als je een ontwerp koopt, kun je deze 3 keer downloaden. Is het niet gelukt, stuur dan even een berichtje en dan zal ik je nieuwe downloads toekennen.

De download link is niet het product dat ik besteld heb, wat nu?
Ik probeer als zo georganiseerd mogelijk te houden, maar ik ben ook enkel mens, dus soms gaat het mis. Stuur me een berichtje, dan corrigeer ik het en krijg je natuurlijk de juiste bestanden.

Is het ook mogelijk om een geprinte versie van het ontwerp te krijgen?
Nee, de raamstickerverf ontwerpen zijn digitaal. Als je geen printer hebt, vraag dan een vriend(in) om het voor je printen, of misschien kan het op je werk?

Staat je antwoord niet tussen de veel gestelde vragen? Stuur dan een berichtje en dan zal ik zsm reageren.

Verkoop je ook raamstickerverf?
Zeker! Je kunt ze hier vinden.

Vanaf welke leeftijd is raamstickerverf geschikt voor kinderen?
Mijn advies is 6 jaar, maar het kán op zich ook wel vanaf 4 jaar, let er dan wel op dat ze oude kleren/schort dragen, de verf was niet uit de kleren.

Wat is het verschil tussen contour en gewone raamstickerverf?
Contour is bedoelt om de lijn-tekening te maken. Deze is dikker en loopt niet uit zoals gewone wel doet. Je kunt niet alleen met gewone raamstickerverf werken. Nadat je de contour minimaal 2 uur hebt laten drogen kun je de vlakken vullen met de gewone verf. Deze moet 24 drogen voordat je de sticker ergens anders op kunt plakken.

Hoe gebruik ik raamstickerverf?
Plaats de printable in een steekhoes. Draai de dop van het flesje af en knijp zachtjes zodat er continue stroom van stickerverf uit de punt komt. Veeg regelmatig tussen het tekenen/kleuren de punt af zodat hij niet verstopt raakt.

De punt van de raamstickerverf is verstopt, wat nu?
NIET ER IN BLIJVEN KNIJPEN! (dat heb ik op de verkeerde manier geleerd ;)) Verwijder de dop en punt van het flesje. Indien van toepassing, veeg met een wattenstaafje de punt aan de binnenkant leeg. Ga dan met een naald langs de randen en druk door de punt heen. Sluit het flesje en je kunt weer aan de slag.

Ik heb geknoeid, hoe krijg ik de stickerverf weg?
Wees er SNEL bij en dan kun je het makkelijk verwijderen met een nat doekje.

Hoe lang is de droogtijd van raamstickerverf?
Je moet de contour-lijnen minimaal 2 uur laten drogen voordat je de rest van de sticker invult. Daarna moet je 24 uur wachten voordat je de raamsticker ergens anders op kunt plakken.

Hoe lang blijft een raamsticker zitten?
Zo lang als je ‘m laat zitten 🙂

Kan ik de raamsticker ook op de muur plakken?
Nee, het moet een non-poreus oppervlakte zijn zoals glas, plastic en/of spiegel.

De raamsticker ziet er bobbelig uit, hoe kan dat?
Dat is hoe raamstickerverf zich soms gedraagt tijdens het drogen, daar kun je helaas niks aan doen.

Hoe verwijder ik een raamsticker van het raam?
In principe kun je gewoon een hoekje lospeuteren en dan eraf trekken. Heeft ie er een hele tijd gezeten (en vooral in de winter als het koud is), dan is het misschien nodig om de sticker even te verwarmen met een föhn.

Blijven er restjes raamsticker zitten?
Dit kun je verwijderen met wasbenzine of sticker-verwijderaar.

Nadat ik de sticker van het raam heb verwijderd blijft er een lichte schim staan, hoe kom ik daar van af?
Dit komt door het licht dat er doorheen heeft geschenen en kun je makkelijk wegpoetsen met een sopje.